Kedves Szülők! Ezúton is megköszönöm Önöknek a segítségüket és támogatásukat, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy iskolánkban sikeresen védekeztünk a koronavírus-járvánnyal szemben. Az Intézkedési Tervünkben foglalt szabályok betartása a gyermekeink biztonságát szolgálta, és megőriztük intézményünk működőképességét is.

TÁJÉKOZTATÓ

(2020.10.19)

Kedves Szülők!

Ezúton is megköszönöm Önöknek a segítségüket és támogatásukat, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy iskolánkban sikeresen védekeztünk a koronavírus-járvánnyal szemben.

Az Intézkedési Tervünkben foglalt szabályok betartása a gyermekeink biztonságát szolgálta, és megőriztük intézményünk működőképességét is.

Lassan elérkezünk az őszi szünethez, amely 2020. október 23-tól 2020. november 1-jéig tart. Kérem Önöket, hogy ebben az időszakban is segítsék a járvány visszaszorítását azzal, hogy az alábbiakban felsorolt javaslatokat betartják:

  • a gyermekek lehetőleg a családjuk körében töltsék az őszi szünetet;
  • a gyermekek lehetőleg kerüljék el azokat a helyszíneket, rendezvényeket, ahol zárt térben sokan vannak;
  • minimalizálják az iskolatársakkal vagy más intézmények diákjaival a közös, a vírus terjedése szempontjából kockázatos programokon való részvételt;
  • a nagyszülőkkel kizárólag egészséges állapotban, a védelmi intézkedések betartásával történjen a személyes érintkezés.

Fenti javaslatok betartása hozzájárulhat a fertőzések megelőzéséhez.

Kérem Önöket, hogy a szünet napjait, amennyiben lehetséges, igyekezzenek úgy megszervezni, hogy a lehető legkevesebb családon kívüli szociális érintkezés mellett pihenéssel és feltöltődéssel tudják tölteni.

Segítségüket és erőfeszítéseiket ezúton is tisztelettel köszönöm.

Kiskunlacháza, 2020. október 19.

Baranyi Béla

mb. intézményvezető