INTÉZKEDÉSI TERV

TÁJÉKOZTATÓ (2020.09.28)

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormánynak a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló rendelete értelmében 2020. október 1-jétől kötelező az iskolánkba érkezéskor a testhőmérséklet mérése.

Az iskola területére a tanulót kísérő nagykorú személyek (szülő; idősebb testvér; stb.) maszk viselése mellett a kijelölt helyig vagy a kialakított testhőmérséklet-mérési pontig léphetnek be.

Október 1-jétől iskolánk valamennyi feladatellátási helyén (Munkácsy tér; Vörösmarty utca; Gárdonyi utca) az intézmény dolgozói és tanulói csak akkor léphetnek be az iskolába, ha a testhőmérsékletük 37,8 Celsius fok alatt van.

Amennyiben a tanuló testhőmérséklete a megismételt mérés után is eléri a 37,8 Celsius fokot, akkor a nagykorú kísérő személy hazaviszi a tanulót. Az önállóan érkező tanuló esetében az ügyeletes pedagógus gondoskodik a diák elkülönítéséről, és ezzel egyidejűleg értesíti a szülőt.

A testhőmérséklet mérését az ügyeletes pedagógus végzi a technikai munkatársak segítségével. Fentiek alapján módosításra került az Intézkedési Tervünk is. A változásokat dőlt betűvel jelöltük, melyet az alábbi linken egybeszerkesztve olvashatnak.

Intézkedési terv – Munkácsy
Intézkedési terv – Vörösmarty
Intézkedési terv – Gárdonyi

A tanulók biztonsága, a sikeres védekezés, az iskola működésének megőrzése érdekében ezúton is köszönöm támogató együttműködésüket a szabályok betartásában.

Kiskunlacháza, 2020. szeptember 28.)

Baranyi Béla s.k.
(mb. intézményvezető)

TÁJÉKOZTATÓ (2020.09.09)

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere módosította a köznevelési intézmények számára kiadott Intézkedési Tervet. Ennek alapján intézményünk is kiegészítette, módosította a székhelyintézményre és a telephelyekre vonatkozó eljárásrendjét, amelyet az alábbi linken egybeszerkesztve olvashatnak:

Intézkedési terv – Munkácsy
Intézkedési terv – Vörösmarty
Intézkedési terv – Gárdonyi

A változásokat dőlt betűvel jelöltük.
Kérem szíves együttműködésüket az intézményünk módosított INTÉZKEDÉSI TERVÉBEN foglaltak betartása és végrehajtása érdekében.

Segítségüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2020. szeptember 9.)

Baranyi Béla s.k.
(mb. intézményvezető)

TÁJÉKOZTATÓ (2020.08.31)

A Kiskunlacházi Általános Iskola Intézkedési Terve a 2020/2021-es tanévben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Kedves Szülők!
Kedves Tanulók!

Nagy örömünkre kezdetét veszi a 2020/2021-es tanév a hagyományos munkarendben, a tanulók iskolába járásával.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a gyermekek biztonsága érdekében elkészítette a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendet, amelyet az alábbi linken olvashatnak:
https://www.oktatas.hu

Az eljárásrend meghatározta, hogy a protokoll bevezetéséről és alkalmazásáról az intézményvezető köteles gondoskodni.

Iskolánk ennek alapján készítette el az intézményre vonatkozó INTÉZKEDÉSI TERV-et, amelyet az alábbi linken olvashatnak:

Intézkedési terv – Munkácsy
Intézkedési terv – Vörösmarty
Intézkedési terv – Gárdonyi

Kérek minden érintettet, hogy tartsa be a protokollban leírtakat, amely révén megvédhetjük gyermekeinket, és biztosíthatjuk a hagyományos tanrend szerinti működést. Az INTÉZKEDÉSI TERV-et időszakosan felülvizsgáljuk, és a központi iránymutatásokat követve a szükséges módosításokat elvégezzük.

Kiskunlacháza, 2020. augusztus 31.)

Baranyi Béla s.k.
(mb. intézményvezető)