Kedves Szülők! Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormánynak a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló rendelete értelmében 2020. október 1-jétől kötelező az iskolánkba érkezéskor a testhőmérséklet mérése. Az iskola területére a tanulót kísérő nagykorú személyek (szülő; idősebb testvér; stb.) maszk viselése mellett a kijelölt helyig vagy a kialakított testhőmérséklet-mérési pontig léphetnek be.

TÁJÉKOZTATÓ

(2020.09.28)

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormánynak a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló rendelete értelmében 2020. október 1-jétől kötelező az iskolánkba érkezéskor a testhőmérséklet mérése.

Az iskola területére a tanulót kísérő nagykorú személyek (szülő; idősebb testvér; stb.) maszk viselése mellett a kijelölt helyig vagy a kialakított testhőmérséklet-mérési pontig léphetnek be.

Október 1-jétől iskolánk valamennyi feladatellátási helyén (Munkácsy tér; Vörösmarty utca; Gárdonyi utca) az intézmény dolgozói és tanulói csak akkor léphetnek be az iskolába, ha a testhőmérsékletük 37,8 Celsius fok alatt van.

Amennyiben a tanuló testhőmérséklete a megismételt mérés után is eléri a 37,8 Celsius fokot, akkor a nagykorú kísérő személy hazaviszi a tanulót. Az önállóan érkező tanuló esetében az ügyeletes pedagógus gondoskodik a diák elkülönítéséről, és ezzel egyidejűleg értesíti a szülőt.

A testhőmérséklet mérését az ügyeletes pedagógus végzi a technikai munkatársak segítségével. Fentiek alapján módosításra került az Intézkedési Tervünk is. A változásokat dőlt betűvel jelöltük, melyet az alábbi linken egybeszerkesztve olvashatnak.

Intézkedési terv – Munkácsy
Intézkedési terv – Vörösmarty
Intézkedési terv – Gárdonyi

A tanulók biztonsága, a sikeres védekezés, az iskola működésének megőrzése érdekében ezúton is köszönöm támogató együttműködésüket a szabályok betartásában.

Baranyi Béla

mb. intézményvezető