Kedves Szülők! Iskolánk Vörösmarty utcai telephelyén két pedagógus esetében értesültünk igazolt Covid-19 megbetegedésről. Mindkét kollega jól van, otthonában gyógyul. Az illetékes népegészségügyi szakigazgatási szervet, valamint a fenntartót és településünk vezetését is tájékoztattuk.

TÁJÉKOZTATÓ

(2020.10.28)

Kedves Szülők!

Iskolánk Vörösmarty utcai telephelyén két pedagógus esetében értesültünk igazolt Covid-19 megbetegedésről. Mindkét kollega jól van, otthonában gyógyul. Az illetékes népegészségügyi szakigazgatási szervet, valamint a fenntartót és településünk vezetését is tájékoztattuk. Jelenleg zajlik a kontaktkutatás. Amennyiben a jövő heti iskolakezdést értintő rendkívüli, intézményt érintő döntést hoz az illetékes állami szerv, abban az esetben azonnal értesítjük Önöket a Kréta rendszeren és a honlapon keresztül.

Tájékoztatom Önöket arról is, hogy mindhárom iskolai feladatellátási helyen (Munkácsy tér; Vörösmarty utca; Gárdonyi utca) terv szerint folynak az őszi szünetre tervezett fertőtlenítő nagytakarítási munkálatok.

Megértésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2020. október 28.

Baranyi Béla

mb. intézményvezető