Mivel az Operatív Törzs által elrendelt digitális oktatás időtartama 2020. december 11-én (péntek) lejár, ezért a felső tagozat tanulói számára az oktatás a hagyományos munkarendben, iskolába járással folytatódik 2020. december 14-én (hétfő). Kérem a Szülőket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék iskolába, ha egészségesek és tünetmentesek.

TÁJÉKOZTATÓ

(2020.12.11)

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kiskunlacházi Általános Iskola Munkácsy téri székhelyintézményében 2020. december 10-én a szakemberek elvégezték az ózonos fertőtlenítést az iskola minden helyiségére kiterjedően, így a biztonságos munkavégzés és tanulás feltételei a diákok és munkatársak számára is biztosítottak.

Mivel az Operatív Törzs által elrendelt digitális oktatás időtartama 2020. december 11-én (péntek) lejár, ezért a felső tagozat tanulói számára az oktatás a hagyományos munkarendben, iskolába járással folytatódik 2020. december 14-én (hétfő).

Kérem a Szülőket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék iskolába, ha egészségesek és tünetmentesek. Ellenkező esetben forduljanak a gyermekorvoshoz vagy a háziorvoshoz, és ezzel párhuzamosan tájékoztassák az iskolát, az osztályfőnököt.

Kérem továbbá, hogy kísérjék figyelemmel tájékoztatóinkat, melyeket a KRÉTA-rendszerben, a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon is közzéteszünk.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2020. december 11.

Baranyi Béla

mb. intézményvezető