Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatom Önöket a középfokú felvételi eljárás keretében zajló szóbeli vizsgákon alkalmazandó eljárásrendről. Részletesen ezekről a biztonsági rendelkezésekről az alábbi linken olvashatnak. Felhívom az Önök figyelmét arra is,

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a középfokú felvételi eljárás keretében zajló szóbeli vizsgákon alkalmazandó eljárásrendről. Részletesen ezekről a biztonsági rendelkezésekről az alábbi linken olvashatnak.

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/szobeli_vizsga_biztonsagi_intezkedes

  1. A vizsgaszervezők feladata annak biztosítása, hogy a vizsgák megkezdése előtt, a vizsgák alatt és után a vizsgázók az épületben és a várakozó helyiségekben ne csoportosuljanak, az egészségügyi szabályokat tartsák be.
  2. Minden vizsgahelyszínen biztosítani kell a megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítőt, amelynek használata fontos a fertőzések megelőzése érdekében.
  3. A vizsgateremben a jelen lévő személyek között a minimum 1,5 m távolság biztosítása a vizsgázók közötti fertőzés kockázatát minimalizálja.
  4. Az iskolaépületben a belépés általános szabályai érvényesek, különös tekintettel a testhőmérséklet mérésére.
  5. A vizsgán közreműködők számára a védőmaszk viselése kötelező.
  6. A védőmaszk viselése a vizsgázók számára
  7. az épületben való tartózkodás, várakozás ideje alatt kötelező,
  8. a szóbeli vizsgán a felkészülés ideje alatt ajánlott, de nem kötelező,
  9. a szóbeli felelet során nem kötelező.

Felhívom az Önök figyelmét arra is, hogy mivel a középiskolák helyi sajátosságoknak megfelelően helyi szabályokról is rendelkezhetnek a választott iskolák honlapjait fokozottan figyeljék.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm!

Kiskunlacháza, 2021. február 21.

Baranyi Béla

intézményvezető