Kedves Szülők! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus-járvány miatti tanulói megbetegedések és tünetek következtében az alábbi rendkívüli intézkedések történtek intézményünkben. A 8. d osztály tanulói 2021. február 26-tól (péntek) 2021. március 5-ig (péntek) digitális munkarendben folytatják tanulmányaikat.

TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus-járvány miatti tanulói megbetegedések és tünetek következtében az alábbi rendkívüli intézkedések történtek intézményünkben.

Munkácsy téri székhelyintézmény:

A 8. d osztály tanulói 2021. február 26-tól (péntek) 2021. március 5-ig (péntek) digitális munkarendben folytatják tanulmányaikat.

Vörösmarty utcai alsó tagozatos feladatellátási hely:

A 2. b osztály tanulói 2021. február 26-tól (péntek) 2021. március 3-ig (szerda) digitális munkarendben folytatják tanulmányaikat.

A többi osztályba járó tanuló a hagyományos módon, iskolai oktatás keretében folytatja tanulmányait.

Az érintett feladatellátási helyeken teljes körű fertőtlenítő nagytakarítás lett elrendelve.

Kérem a szülőket, hogy gyermekeiket csak egészségesen és tünetmentesen engedjék az iskolába. Ezen felül, kérem szíves támogatásukat az intézményben érvényben levő járványügyi szabályok tanulók általi betartása érdekében.

Kérem, kísérjék figyelemmel tájékoztatóinkat, melyeket a KRÉTA-rendszerben, a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon is közzéteszünk.

Segítő együttműködéseteket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2021. február 25.

Baranyi Béla

intézményvezető