A Gárdonyi iskola farsangi rendezvényének éveken keresztül a Peregi Lakodalmas Ház adott otthont. Az idei tanévben zárt körben is nagy izgalommal készülődtünk a pénteki karneválra. A farsangi időszak kezdetén a gyerekek megismerkedtek és felelevenítették a farsangi szokásokat, hagyományokat, emlékeiket, farsangi dekorációkat is készítettek.

FARSANG A GÁRDONYIBAN

A Gárdonyi iskola farsangi rendezvényének éveken keresztül a Peregi Lakodalmas Ház  adott otthont.  Az idei tanévben zárt körben is nagy izgalommal készülődtünk a karneválra.

A farsangi időszak kezdetén a gyerekek megismerkedtek és felelevenítették a farsangi szokásokat, hagyományokat, emlékeiket, farsangi dekorációkat is készítettek.

A jelmezes felvonuláson megcsodálhattuk a tavasztündéreket, a szép hercegnőket, a gonosz boszorkányokat, a félelmetes sárkányokat, a cica micákat, a táncosnőket, az Avatart és számtalan egyéb ötletes jelmezt is. A jó hangulatú  „Fele sem igaz” vetélkedő kérdéseire minden osztály izgatottan, együttgondolkodva igyekezett kiválasztani a helyes válaszokat. A tanító nénik az osztályukban csapatépítő játékokkal, egyéni-csoportos produkciókkal, közös táncokkal tették színesebbé, hangulatosabbá a farsangi mulatságot.

Mindenki pompásan szórakozott, jól érezte magát.  Köszönjük a szülőknek az ötletes jelmezeket.

Feiglné Argalás Erika

munkaközösség-vezető