A kialakult járványhelyzet miatt ebben a tanévben rendhagyó módon tartottuk meg a felső tagozatos farsangot intézményünkben. Minden osztály kapott egy témát, amely a farsanghoz kapcsolódik. Az osztályok az adott témából plakátot készítettek. A plakátok nagyon változatosak és szépek lettek, segítségükkel megismerhettük a farsangi népszokásokat, szokásokat, ételeket. Iskolánkban, minden nebuló és szinte kivétel nélkül minden pedagógus, igényes szép jelmezt öltött.

Farsang

A kialakult járványhelyzet miatt ebben a tanévben rendhagyó módon tartottuk meg a felső tagozatos farsangot intézményünkben.

Minden osztály kapott egy témát, amely a farsanghoz kapcsolódik. Az osztályok az adott témából plakátot készítettek. A plakátok nagyon változatosak és szépek lettek, segítségükkel megismerhettük a farsangi népszokásokat, szokásokat, ételeket. Ezen kívül betekintést nyerhettünk abba, hogy a világ különböző pontjain miképpen ünneplik a farsangot.

A plakátok mellett a tanulók egyénileg is kiélhették kreativitásukat. Farsangi álarc készítése volt a feladat. Nagyon sok tanuló színezett, készített álarcot. A legötletesebb álarc jutalomban részesült.

Emődi Krisztina

DÖK segítő pedagógus