Hagyományainkhoz híven, az idén is megrendeztük iskolánkban a farsangi mulatságot! Az elmúlt évektől eltérően, most családias keretek között, osztálytermeinkben ünnepeltük a farsangi ünnepkör legizgalmasabb napját, az álarcos-jelmezes mulatságot. Iskolánkban, minden nebuló és szinte kivétel nélkül minden pedagógus, igényes szép jelmezt öltött.

Maszkabál a Vörösmartyban

Hagyományainkhoz híven, az idén is megrendeztük iskolánkban a farsangi mulatságot! Az elmúlt évektől eltérően, most családias keretek között, osztálytermeinkben ünnepeltük a farsangi ünnepkör legizgalmasabb napját, az álarcos-jelmezes mulatságot.

Iskolánkban, minden nebuló és szinte kivétel nélkül minden pedagógus, igényes szép jelmezt öltött. Nagyon élvezetes volt mindenki számára találgatni, hogy vajon kit rejt az álarc, a szebbnél szebb maskara. Sokféle hercegnő, szuperhős, sportoló, angyal, boszorkány, fekete macska, kalózkapitány jelmezzel találkozhattunk.

Rövid kis felvonulással mutatkozhatott be minden kisgyerek, melyet farsangi népdalokkal és Bálint bácsi népi mondókáival kísértünk. Reméljük, hogy az időjárás is meghallotta az égig érő kiáltozást, melyet torkunkat nem kímélve kiáltoztuk: Jöjjön a tavasz, vesszen a tél!

Magyarné Baranya Zsanett

tanító néni