Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatom Önöket a módosító tanulói adatlapokkal kapcsolatos eljárásrendről. A középiskolák legkésőbb 2021. március 22-ig hozzák nyilvánosságra a jelentkezők felvételi jegyzékét a honlapjukon.

MÓDOSÍTÓ TANULÓI ADATLAPOK

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a módosító tanulói adatlapokkal kapcsolatos eljárásrendről. A középiskolák legkésőbb 2021. március 22-ig hozzák nyilvánosságra a jelentkezők felvételi jegyzékét a honlapjukon. Néhány középiskola esetében ez már meg is történt. A tanulók által megjelölt középiskolák sorrendjének megváltoztatására 2021. március 23-24. (kedd-szerda) van lehetőség. Felhívom az Önök figyelmét, hogy új intézmény felvételére nincs lehetőség, csak a már rögzített intézményekhez lehet újabb tanulmányi területet hozzárendelni, amennyiben a középfokú intézmény engedélyezte ezt a jelentkezőnek.

Intézményünk felé 2021. március 24-én (szerda) 12:00 óráig elektronikus úton kezdeményezhetik módosítási szándékukat az iskolák sorrendjének pontos megjelölésével. Kérem Önöket, hogy az erre vonatkozó szándékukat legyenek szívesek írásban megküldeni az alábbiak szerint:

8.a osztály tanulói: titkarsag@lachazaiskola.hu és petone.horvath.eva@lachazaiskola.hu e-mail címekre.

8.b osztály tanulói: titkarsag@lachazaiskola.hu és petone.horvath.eva@lachazaiskola.hu e-mail címekre.

8.c osztály tanulói: titkarsag@lachazaiskola.hu és gulyasne.katalin@lachazaiskola.hu e-mail címekre.

8.d osztály tanulói: titkarsag@lachazaiskola.hu és emodi.krisztina@lachazaiskola.hu e-mail címekre.

2021. március 22-én küldi meg az Oktatási Hivatal intézményünknek a részletes eljárásrendet, ezért kérem Önöket, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a Kréta elektronikus naplót, honlapunkat és Facebook oldalunkat.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm!

Kiskunlacháza, 2021. március 18.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető