Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormány döntése alapján 2021.04.19-től az alábbiak szerint folyik intézményünkben a nevelő-oktató munka. A felső tagozatos tanulók számára folytatódik a digitális oktatás. A tanulók otthonukban tanulnak, a pedagógusok otthonukból tanítanak. A digitális munkarendre vonatkozó szabályok továbbra is érvényesek.

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormány döntése alapján 2021. 04.19-től az alábbiak szerint folyik intézményünkben a nevelő-oktató munka.

Felső tagozat:

A felső tagozatos tanulók számára folytatódik a digitális oktatás. A tanulók otthonukban tanulnak, a pedagógusok otthonukból tanítanak. A digitális munkarendre vonatkozó szabályok továbbra is érvényesek. Amennyiben a szülők igénylik, az 5-8. évfolyamos tanulók felügyeletét az iskola megszervezi. (Igényelni a gyermekfelugyelet@lachaziskola.hu e-mail címen vagy a 06-30-258-6103-as telefonszámon lehet.) Várhatóan, 2021. május 10-től kezdődik a felső tagozatos tanulók számára a hagyományos iskolai, a jelenléti oktatás.

Alsó tagozat:

Az alsó tagozatos tanulók 2021. április 19-től visszatérnek az iskolába, számukra jelenléti oktatással folytatódik a tanév. Mindkét alsó tagozatos feladatellátási helyen felkészültünk a gyerekek fogadására. A szükséges fertőtlenítési, nagytakarítási feladatokat elvégeztük, a biztonságos intézményi feltételek biztosítottak. Továbbra is érvényesek az Intézkedési Tervben meghatározott járványügyi szabályok (belépés, testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés, szellőztetés, rendezvények elhalasztása, stb.)

Kérem a Szülőket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék iskolába, ha egészségesek és tünetmentesek.

Támogató együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2021. április 16.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető