A 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség volt beíratni a tanköteles gyermekeket.

Beiratkozás a 2021/2022-es tanévre

A 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség volt beíratni a tanköteles korba lépő gyermekeket.

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezés elektronikus, online formájára a KRÉTA rendszer felületén keresztül volt lehetőség. Ezt a szülők negyede választotta. A személyes beiratkozás a járványügyi veszélyhelyzet miatt előírt egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett zajlott.

A Kiskunlacházi Általános Iskola első évfolyamára 91 gyermeket írattak be a következő tanévre. Mind a két alsós feladatellátási helyen 2-2 első osztály indul, egy-egy egésznapos iskolai osztály, és egy-egy hagyományos osztály. Terveink szerint az elsős osztályfőnökök június elején tájékoztatják osztályaikat a szükséges felszerelésről és tudnivalókról. Amennyiben lehetőségünk lesz, akkor személyesen, szülői értekezlet keretében. Iskolánk pedagógusai és diákjai szeretettel várják legifjabb tanulóinkat.  Kedves Szülők! Az iskolával egy új szakasz kezdődik elsős gyermekük életében, köszönjük, hogy ehhez a mi iskolánkat választották.

Varsányi Erzsébet

intézményvezető-helyettes