Tájékoztatom Önöket, hogy a Kiskunlacházi Általános Iskola Munkácsy téri székhelyintézményében a felső tagozatos tanulók számára 2021. május 10-től (hétfő) a hagyományos munkarendben folytatódik a tanév.

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kiskunlacházi Általános Iskola Munkácsy téri székhelyintézményében a felső tagozatos tanulók számára 2021. május 10-től (hétfő) a hagyományos munkarendben, iskolába járással folytatódik a tanév.

A diákok fogadására felkészültünk. A szükséges fertőtlenítési, nagytakarítási feladatokat elvégeztük, a biztonságos intézményi feltételek biztosítottak. Továbbra is érvényesek az Intézkedési Tervben meghatározott járványügyi szabályok (belépés, testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés, szellőztetés, rendezvények elhalasztása, stb.).

Kérem a Szülőket, hogy gyermekeiket csak akkor engedjék iskolába, ha egészségesek és tünetmentesek. Ellenkező esetben forduljanak a gyermekorvoshoz vagy a háziorvoshoz, és ezzel párhuzamosan tájékoztassák az iskolát, az osztályfőnököt.

Kérem továbbá, hogy kísérjék figyelemmel tájékoztatóinkat, melyeket a KRÉTA-rendszerben, a honlapunkon és a közösségi oldalunkon is közzéteszünk.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2021. május 5.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető