Keressük az ország legveszélyesebb zebráját! A befutót a Generali alapítványa jóvoltából SafeCross® okoszebrává® alakítjuk. Miért fontos? A kijelölt gyalogátkelőhelyeket a járókelők biztonságos közlekedése érdekében hozták létre, mégis éppen ezeknél a csomópontoknál fordulnak elő leggyakrabban balesetek vagy balesetveszélyes helyzetek.

SZAVAZZ TE IS!

Keressük az ország legveszélyesebb zebráját!

A befutót a Generali alapítványa jóvoltából SafeCross® okoszebrává® alakítjuk.

Miért fontos?
A kijelölt gyalogátkelőhelyeket a járókelők biztonságos közlekedése érdekében hozták létre, mégis éppen ezeknél a csomópontoknál fordulnak elő leggyakrabban balesetek vagy balesetveszélyes helyzetek. Ez az ellentmondásos helyzet hívta életre a Pearl Enterprises Kft. saját fejlesztésű rendszerét, a SafeCross®️ okoszebrát®.

Statisztikák szerint, az autóvezetők megállási hajlandósága nagyságrendekkel növekedett (55-ről 76-ra) azoknál a gyalogátkelőhelyeknél, ahol már üzemelnek ilyen rendszerek.

A SafeCross® okoszebra® a jelzőlámpa nélküli gyalogátkelőhelyek biztonságosabbá tételére szolgáló rendszer, ami mozgásirány érzékelő szenzorokkal, kamerákkal és útburkolatba helyezett aktív LED prizmákkal látja el a feladatát. A fényforrások csak akkor villognak és figyelmeztetik az autósokat, ha a járókelő a SafeCross® okoszebrához® közelít vagy áthalad rajta.

ITT SZAVAZHATSZ:
https://orszagzebraja.solarway.hu/

KISKUNLACHÁZA / Dózsa György út 39. (1708)