Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatom Önöket az alábbiakról: A 22/2021. (V.07.) EMMI által kiadott határozat értelmében iskolánkban tanulmányi kirándulás vagy más, nem tanítási órák keretében szervezett program a tanítási év zárásáig csak osztályonként, és csak egy (vagy többször egy) napos formában, ottalvás nélkül valósítható meg.

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket az alábbiakról:

A 22/2021. (V.07.) EMMI által kiadott határozat értelmében iskolánkban tanulmányi kirándulás vagy más, nem tanítási órák keretében szervezett program a tanítási év zárásáig csak osztályonként, és csak egy (vagy többször egy) napos formában, ottalvás nélkül valósítható meg.

Ugyanezen határozat alapján ballagási ünnepség, tanévzáró ünnepély 2021. május 25. napjáig nem szervezhető, ezt követően a megszervezésükre az akkor a rendezvényekre vonatkozó hatályos jogszabályok szerint kerülhet sor. Iskolánkban a 8. évfolyamos diákok ballagása a tervek szerint 2021. június 11-én (péntek) 1700 órakor lesz.

Jelenléti és digitális oktatás párhuzamosan nem folytatható, de természetesen a hiányzó tanulóknak eljuttatjuk az órákon feldolgozott tananyagot, házi feladatot. A Kréta napló felületén ezek a továbbiakban is rögzítésre kerülnek.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2021. május 10.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető