Tisztelt Szülők! Nagy tisztelettel kérem Önöket, hogy iskolába csak abban az esetben engedjék gyermeküket, ha teljesen egészséges és tünetmentes. Beteg gyerek esetén az iskola azonnal értesíti a szülőt és a gyermeket haza kell vinni.

MÁSODIK OLTÁS

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket az alábbiakról:

1. Nagy tisztelettel kérem Önöket, hogy iskolába csak abban az esetben engedjék gyermeküket, ha teljesen egészséges és tünetmentes. Beteg gyerek esetén az iskola azonnal értesíti a szülőt és a gyermeket haza kell vinni.

2. A 12. életévüket betöltött tanulók koronavírus elleni 2. körös oltására 2021. szeptember 28-án (kedd) 9 órától kerül sor a Munkácsy tér 1. sportcsarnoki részben. Az oltás felvételéhez a szülői hozzájáruló nyilatkozatot és a jelentkezési lapot szükséges kitölteni, amelyeket az osztályfőnöktől kapnak meg. Kérem Önöket, hogy ezeket a dokumentumokat kitöltve és aláírva az osztályfőnökökhöz 2021. szeptember 24-ig (péntek) juttassák vissza.

3. 2021. szeptember 28-án lehetőség van arra is, hogy azok a 12 év feletti tanulók, akik eddig nem kaptak oltást, de a szülők szeretnék kérni, megkapják az első adagot. Ebben az esetben a gyermek osztályfőnöke felé kell ezt jelezni, aki a szükséges dokumentumokat elküldi Önöknek. Kérem Önöket, hogy ezeket a dokumentumokat kitöltve és aláírva az osztályfőnökökhöz 2021. szeptember 24-ig (péntek) juttassák vissza.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Kiskunlacháza, 2021. szeptember 16.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető