Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném felhívni az Önök figyelmét arra, hogy intézményünk két karácsonyi adománygyűjtési akcióba is szeretne bekapcsolódni, amelynek célja, hogy idén karácsonykor is az adományok segítségével sok-sok gyerek arcára varázsoljunk mosolyt.

TÁJÉKOZTATÓ: KARÁCSONYI GYŰJTÉS

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném felhívni az Önök figyelmét arra, hogy intézményünk két karácsonyi adománygyűjtési akcióba is szeretne bekapcsolódni, amelynek célja, hogy idén karácsonykor is az adományok segítségével sok-sok gyerek arcára varázsoljunk mosolyt.

1. „MosolyManók” program keretében a szervezők azt kérik, hogy a diákok az általuk már nem használt, de jó állapotú vagy akár új játékaikat rakják dobozba, csomagolják be és írják rá, hogy milyen nemű és korú társuknak küldik azt. A dobozokon ne legyen sem szalag, sem masni. Arra kérjük a gyerekeket, hogy olyan ajándékcsomagot készítsenek, amelynek ők maguk is örülnének. Ügyeljenek arra, hogy hibátlan, hiánytalan és megtisztított játékokat, illetve legalább fél éves lejárati idejű édességeket helyezzenek a dobozba. Az ajándékot még személyesebbé tehetik a megajándékozott gyermeknek szóló kedves üzenettel.

A cipősdobozokat az osztályfőnököknek lehet leadni 2021. november 30-ig (kedd).

2. „Válts egy csokit mosolyra” elnevezésű program keretében a szervezők csokit várnak. A diákok a csokit az osztályfőnököknek tudják leadni 2021. december 3-ig (péntek).

Köszönöm, hogy támogatják kezdeményezésünket!

Kiskunlacháza, 2021. november 18.

Tisztelettel:

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető