Tájékoztatom Önöket, hogy a járványhelyzet alakulása miatt a tanulók, valamint a munkatársak egészségének és biztonságának érdekében 2021. november 24-től (szerda) az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre intézményünkben. Az iskolába történő belépéskor minden tanuló és dolgozó számára kötelező a kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérése.

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványhelyzet alakulása miatt a tanulók, valamint a munkatársak egészségének és biztonságának érdekében 2021. november 24-től (szerda) az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre intézményünkben.

  1. Az iskolába történő belépéskor minden tanuló és dolgozó számára kötelező a kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérése.
  2. Az iskola dolgozóinak valamennyi feladatellátási helyen kötelező maszkot viselni a zárt közösségi terekben, a tanórákat kivéve.
  3. Az intézménybe érkező külső személyek számára az iskola területén (udvar) is kötelező a maszk viselése.
  4. Az intézmény valamennyi telephelyén az épületekbe a dolgozókon és a tanulókon kívül más személyek csak az intézményvezető külön engedélyével léphetnek be. Számukra a kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérése után kötelező a maszk viselése.
  5. A szülőkkel történő kapcsolattartásban (fogadóóra, szülői értekezletek) előnyben részesítjük az online formákat.

Felső tagozat

  1. A felső tagozaton valamennyi tanuló számára a közösségi terekben, tehát a folyosókon, az aulában, a szociális helyiségekben kötelező maszkot viselni. Fokozottan figyelni kell a szociális távolság betartására (1,5 m).
  2. Az ebédlőben és az udvaron a maszk nem kötelező. Maszkot bárki jogosult viselni ezeken a helyeken is, számukra a maszkhasználat nem tiltható meg.
  3. A tanulók számára erősen ajánlott a tanórákon is viselni a maszkot.
  4. Minden szünetben kötelező a tantermekben a szellőztetés.
  5. A szünetekben a tanulóknak a hetesek kivételével az udvaron kell tartózkodniuk. Kivétel ez alól a harmadik, 10 perces szünet.

Alsó tagozat

  1. Az alsó tagozatos tanulók számára erősen ajánlott, de nem kötelező a maszk viselése. Maszkot azonban bármelyik tanuló jogosult használni, számukra a maszk viselése nem tiltható meg.
  2. A szünetekben a tanulóknak az udvaron kell tartózkodniuk.

3 A szünetekben kötelező a tantermekben a szellőztetés.

Kérem Önöket, hogy gyermeküket csak egészségesen és tünetmentesen engedjék iskolába.

Kiskunlacháza, 2021. november 23.

Tisztelettel:

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető