Az idei tanévben is megrendezésre került az általános iskolák 8. osztályos tanulói számára az Országos Magyar és Matematika Próbafelvételi, amelynek legfőbb célja, hogy a programban résztvevő tanulók egy iskolájuktól független, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben tehessék próbára tudásukat, majd az általunk kijavított feladatlapok megtekintése után a diákoknak lehetőségük legyen hiányosságaikkal szembesülni, és azokat pótolni.

ORSZÁGOS MAGYAR ÉS MATEMATIKA PRÓBAFELVÉTELI

Az idei tanévben is megrendezésre került az általános iskolák 8. osztályos tanulói számára az Országos Magyar és Matematika Próbafelvételi.

Az Országos Magyar és Matematika Próbafelvételi legfőbb célja, hogy a programban résztvevő tanulók egy iskolájuktól független, ugyanakkor éles vizsgahelyzetben tehessék próbára tudásukat, majd az általunk kijavított feladatlapok megtekintése után a diákoknak lehetőségük legyen hiányosságaikkal szembesülni, és azokat pótolni.

A MATEMATIKA és MAGYAR NYELVI feladatlapok javítókulcsai és a megoldások magyarázatai az alábbiakban  videó formájában is megtekinthetők…