Kedves Szülők! A nagycsoportos óvodások szüleinek tájékoztató szülői értekezleteket tervezünk a 2022-2023. tanítási évre történő beiskolázással kapcsolatban. A járványügyi előírásoknak megfelelően azok a szülők, akik rendelkeznek védettségi/oltási igazolvánnyal személyesen vehetnek részt az értekezleten.

Tájékoztató szülői értekezletek

Kedves Szülők!

A nagycsoportos óvodások szüleinek tájékoztató szülői értekezleteket tervezünk a 2022-2023. tanítási évre történő beiskolázással kapcsolatban.

A szülői értekezletek:

Helyszíne, időpontja:

– Vörösmarty utcai feladatellátási helyen 2022. március 8-án 17 órakor.
– Gárdonyi utcai feladatellátási helyen 2022. március 10-én 17 órakor.

Formája: jelenléti és online

– A járványügyi előírásoknak megfelelően azok a szülők, akik rendelkeznek védettségi/oltási igazolvánnyal személyesen vehetnek részt az értekezleten. Belépéskor az oltási igazolvány bemutatása kötelező, érvényessége ellenőrzésre kerül.

– Akik nem rendelkeznek érvényes oltási igazolvánnyal, azok számára lehetőség lesz online csatlakozásra.

– Regisztrálni az elsosleszek@lachazaiskola.hu e-mail címen lehet. Kérjük, a regisztráció során jelezzék a választott helyszínt, valamint személyes vagy online részvételi szándékukat. Az online csatlakozók számára elküldjük a linket, amin csatlakozhatnak az értekezlethez.

Napirend:

– Intézményvezetői tájékoztató.
– Leendő elsős tanítók bemutatkozása.
– Egész napos és hagyományos iskolai osztály sajátosságai.
– Az alsós feladatellátási helyek bemutatása (videofilm).
– Szülői kérdések.

A szülői értekezletekkel kapcsolatban információ kérhető Varsányi Erzsébet intézményvezető-helyettestől a 06-30/270-1293-as telefonszámon.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kiskunlacháza, 2022. február 23.

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető