Tisztelt Szülők! A tanév rendjéről szóló rendelet alapján az iskola első évfolyamára a tanköteles tanulók számára a személyes beiratkozás napjai: 2022. április 21-22. (csütörtök, péntek).

Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A tanév rendjéről szóló 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet 7. §-a alapján az iskola első évfolyamára a tanköteles tanulók számára a személyes beiratkozás napjai:

2022. április 21-22. (csütörtök és péntek)

Az adott évben tanköteles korba lépő gyermeket a szülő köteles beíratni a lakóhelye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára. A szülő/törvényes képviselő csak egy általános iskolába nyújthatja be gyermeke jelentkezését. A Kiskunlacházi Általános Iskola hivatalból felveszi a felvételi körzetébe tartozó, életvitelszerűen (lakóhely; tartózkodási hely) Kiskunlacházán élő, tankötelezettségüket a 2022-2023. tanévben megkezdő gyermekeket.

Felvételi körzethatár:
Az általános iskola felvételi körzete a 2022/2023. tanévben Kiskunlacháza Város közigazgatási területe.

Köznevelési intézmény: Kiskunlacházi Általános Iskola
2340 Kiskunlacháza, Munkácsy tér 1.

2022. április 6-án (szerdán) megnyílik a beiratkozás szülői felülete (BÁI), (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap), amely a szülőknek/törvényes képviselőknek lehetőséget nyújt arra, hogy előzetesen beküldjék gyermekeik adatait iskolánkba.

A személyes beiratkozással kapcsolatos további információkat a Honlapon tesszük közzé a későbbiekben.

Kiskunlacháza, 2022. április 4.

Tisztelettel:

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető