A XXV. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírás verseny 1. fordulóját 2022. március 23-án és 24-én szervezték digitális formában. Iskolánkból több tanuló is részt vett a versenyen. Az 5. és a 6. évfolyamosok 23-án, a 7. és a 8. évfolyamosok 24-én oldották meg a versenyfeladatokat. Újdonság volt a versenyen a digitalizált feladatlap. A tanulók gyakorló órákat is kaptak a verseny szervezőitől, hogy ismerkedjenek a felülettel. A résztvevő tanulók közül ketten (Bölcskei Dóra 5.a és Kovács Daniella 8.c osztályos tanulók) jutottak tovább a verseny második fordulójába. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Simonyi-verseny

A XXV. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírás verseny 1. fordulóját 2022. március 23-án és 24-én szervezték digitális formában.

Iskolánkból több tanuló is részt vett a versenyen. Az 5. és a 6. évfolyamosok 23-án, a 7. és a 8. évfolyamosok 24-én oldották meg a versenyfeladatokat. Újdonság volt a versenyen a digitalizált feladatlap. A tanulók gyakorló órákat is kaptak a verseny szervezőitől, hogy ismerkedjenek a felülettel.

A résztvevő tanulók közül ketten (Bölcskei Dóra 5.a és Kovács Daniella 8.c osztályos tanulók) jutottak tovább a verseny második fordulójába.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Emődi Krisztina

munkaközösség-vezető