Nagy örömünkre a kemény és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Minden regisztrált és vizsgára jelentkezett tanulónk sikeresen teljesítette az első nemzetközileg is elismert megmérettetését, ráadásul igen jó eredményekkel (80-100%). Természetesen a projekt itt még közel sem érkezett a végéhez, ugyanis az ECDL BASE bizonyítványhoz még további három modul sikeres teljesítésére van szükség.

14 tanulónk tett sikeres

ECDL vizsgát

A Kiskunlacházi Általános Iskola már évek óta a tanulók alap, illetve középfokú angol nyelvvizsgára történő felkészítése mellett az informatikai képzést is kiemelt célként tűzte ki maga elé. Ennek köszönhetően a 2020/2021-es tanévtől a felső tagozaton a tehetséges diákok ECDL (European Computer Driving Licence) tanfolyam keretein belül szerezhetnek magasabb szintű számítástechnikai tudást. Sajnos az elmúlt évek járványhelyzetei következtében nem tudtak diákjaink vizsgára jelentkezni, azonban 2023 februárjában végre erre is sor kerülhetett. A 14 tanulót számláló haladó csoportunk pár hete végre kiválthatta ECDL vizsgakártyáját és egyúttal be is adhatta jelentkezési szándékát az „1. Számítógépes alapismeretek” modul vizsgájára.

Nagy örömünkre a kemény és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Minden regisztrált és vizsgára jelentkezett tanulónk sikeresen teljesítette az első nemzetközileg is elismert megmérettetését, ráadásul igen jó eredményekkel (80-100%). Természetesen a projekt itt még közel sem érkezett a végéhez, ugyanis az ECDL BASE bizonyítványhoz még további három modul sikeres teljesítésére van szükség. A felkészülés és a munka tehát folytatódik, diákjaink a vizsgát követően már el is kezdték a második „2. Online alapismeretek” modul tananyagának elsajátítását, melynek várható lezárása még a 2022/2023-as tanév vége előtt sor kerül. A sikeres vizsgát tett tanulóknak szívből gratulálunk!

Sikeres ECDL vizsgát tett tanulóink névsora:
1. Bölcskei Dóra
2. Erős Barnabás
3. Fehér Anna Mária
4. Havrilla Emil Alex
5. Huszár Ákos
6. Krizsik Csongor
7. Lőrintz Márió
8. Matics Zsóka
9. Menkó Zoltán Ádám
10. Palkó Lana
11. Papp Zsombor
12. Salacz Zsanett
13. Sárdi Gergő
14. Wudi Dávid

Csendes Péter

felkészítő tanár