Kedves Érdeklődők! Intézményünk is csatlakozott a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország támogatásával meghirdetett „Millió lépés az iskoládért” elnevezésű programhoz. Az akció célja, hogy

Millió lépés az iskoládért

Kedves Érdeklődők!

Intézményünk is csatlakozott a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország támogatásával meghirdetett „Millió lépés az iskoládért” elnevezésű programhoz.

Az akció célja, hogy 2023. március 27 – június 11.  között, 11 héten át a lehető legtöbb magyar gyermek mozogjon mindennap. A versenyben 100 x 1 millió forint sporteszköz-támogatást sorsolnak ki a legjobban teljesítő iskolák között.

A kihívásban az ingyenes MillióLépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni. A játékban a lépésszámokat kell gyűjteni, amellyel a versenyzők virtuálisan bejárhatják a teljes magyar Kékkör útvonalát. A versenyben, amelyben magyarországi iskolák mérkőznek meg egymással, bárki részt vehet.

ÍGY LEHET A VERSENYHEZ CSATLAKOZNI:

1. Le kell tölteni a MillióLépés applikációt a mobiltelefonra.

2. Létre kell hozni egy saját felhasználói fiókot (e-mail-cím, jelszó és becenév).

3. Össze kell kapcsolni a MillióLépés applikációt androidos telefonon a Google Fit, iOS-en az Apple Health programmal.

4. Ki kell választani az iskolát (Kiskunlacházi Általános Iskola).

5. A telefon által automatikusan mért lépések mellett kézzel is lehet rögzíthetni több mint 60-féle mozgásformát. Ki kell választani a sportot, meg kell adni az időtartamot percben, majd hozzáadni a teljesítményhez.

Az applikáció működéséről bővebb információ a www.milliolepes.hu  oldalon található.

Csatlakozzanak Önök is a programhoz, hogy iskolánk minél eredményesebben tudjon teljesíteni!

Tisztelettel:

Baranyi Béla s.k.

intézményvezető