Informatikai eszközfejlesztés keretében 105 db ASUS BR1100FKA notebookkal gyarapodott iskolánk. A fejlesztésnek köszönhetően, jelentősen javultak az informatikai oktatás feltételei, mely a szakmai munkában is új távlatokat nyithat meg. Az alsó tagozaton 30-30 db új géppel szereltük fel az informatika termeket a Vörösmartyban és a Gárdonyiban, a Munkácsyban pedig 45 gép fogja segíteni az oktatást és az ECDL vizsgára történő felkészülést.

Informatikai fejlesztés iskolánkban

Informatikai eszközfejlesztés keretében 105 db ASUS BR1100FKA notebookkal gyarapodott iskolánk. A fejlesztésnek köszönhetően, jelentősen javultak az informatikai oktatás feltételei, mely a szakmai munkában is új távlatokat nyithat meg. Az alsó tagozaton 30-30 db új géppel szereltük fel az informatika termeket a Vörösmartyban és a Gárdonyiban, a Munkácsyban pedig 45 gép fogja segíteni az oktatást és az ECDL vizsgára történő felkészülést. Az új gépeket nagy örömmel fogadták a gyerekek és a pedagógus kollégák is.

Köszönetet mondunk a fenntartó Szigetszentmiklósi Tankerületi Központnak a fejlesztésért, valamint Sulek Szabolcs rendszergazdának az informatikai eszközök gyors és szakszerű rendszerbe állításáért.

Baranyi Béla s.k.

igazgató