Mind a 11 regisztrált és vizsgára jelentkezett tanulónk sikeresen teljesítette a harmadik (Szövegszerkesztési alapismeretek) modult is, ráadásul az eddigiekhez hasonlóan most is igen jó eredményekkel.

11 tanulónk tett
újabb sikeres ECDL vizsgát

A Kiskunlacházi Általános Iskola már évek óta a tanulók emelt szintű angol nyelvi felkészítése mellett az informatikai képzést is kiemelt célként tűzte ki maga elé. Ennek köszönhetően a 2020/2021-es tanévtől a felső tagozaton az arra érdemes diákok ECDL tanfolyam keretein belül szerezhetnek magasabb szintű számítástechnikai tudást. Haladó csoportunk az előző tanévben teljesített két sikeres vizsgát követően idén szeptembertől a legnagyobb kihívásnak tekinthető „3. Szövegszerkesztési alapismeretek” modulra kezdte meg a felkészülést.

Örömmel jelenthetjük, hogy a kemény és kitartó munka április hónapban meg is hozta az eredményét. Mind a 11 regisztrált és vizsgára jelentkezett tanulónk sikeresen teljesítette a harmadik megmérettetését is, ráadásul az eddigiekhez hasonlóan most is igen jó eredményekkel.

Természetesen a projekt itt még nem ért a végéhez, ugyanis az ECDL bizonyítványhoz még további egy modul sikeres teljesítésére van szükség. A felkészülés és a munka tehát folytatódik, diákjaink a vizsgát követően már el is kezdték a „4. Prezentációkészítés” témakör tananyagának elsajátítását, melynek várható lezárása még a 2023/2024-es tanév vége előtt esedékessé válhat.

Sikeres ECDL vizsgát tett tanulóink névsora:
1. Erős Barnabás
2. Fehér Anna Mária
3. Huszár Ákos
4. Lőrintz Márió
5. Matics Zsóka
6. Menkó Zoltán Ádám
7. Palkó Lana
8. Papp Zsombor
9. Sárdi Gergő
10. Solymosi Pál Kristóf
11. Wudi Dávid

Csendes Péter

felkészítő tanár